Advokat i hjertet av Alta

HjemAktuelt
Advokat i hjertet av Alta

Det kan være mange grunner til at en behøver hjelp fra en advokat, men ofte betyr det at man står i en vanskelig situasjon som krever spesialkompetanse, ikke bare faglig, men også på det menneskelige plan. Når du kommer til oss kan du være trygg på at din advokat er på din side og alltid vil gjøre sitt ytterste for å løse problemet på best mulig måte for deg. 

Advokatselskapet Hoaas i Alta tilbyr juridisk bistand med hovedfokus på tvisteløsning, prosedyreoppdrag og juridisk rådgivning med spesialisering på rettsområdene fast eiendom, familierett og arbeidstvister. Siden 2016 har advokat Hoaas tilbudt juridisk bistand til borgere i Alta og omegn. 

Når du kommer til oss med ditt problem vil du få en advokat som gjennom integritet og et brennende engasjement oppnår gode resultater. Enten det gjelder barnefordeling, skilsmisse, fordeling av arv eller eiendom sørger vi for å ivareta dine interesser på best mulig måte. 

Avtal gjerne en uforpliktende samtale med en advokat i våre lokaler i hjertet av Alta. Her vil du få opplyst hvordan vi kan hjelpe deg og hvor mye det vil koste. Det er ofte dyrt å gå til en advokat i Norge, men vi vil alltid tilstrebe å ha konkurransedyktige priser på våre juridiske tjenester, og selv om størrelsen på salæret i første rekke vil være basert på antall timer, kan det også variere avhengig av hva oppdraget er og hvilken vanskelighetsgrad det har. I mange tilfeller vil salæret også bli dekket av forsikring. 

Har du spørsmål om våre juridiske tjenester eller ønsker du å avtale et møte med en advokat, er du hjertelig velkommen til å ringe oss på +47 959 97 556. 

Trenger du konsultasjon?

Vi har åpent mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 16:00

Ønsker du en konsultasjon?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ønsker du en konsultasjon?