Aktuelt

Hjem
Aktuelt
Aktuelle saker
Les mer
Eiendomsadvokat i Alta

Advokatselskapet Hoaas har erfaring fra kjøp og salg, eiendomsoverdragelse, arealplanlegging, seksjonering, eiendomstvister, kontraktsoppsett, husleietvister og hevd og servitutter. 

Les mer
Advokat i barnevernssaker

Når man jobber med barnevernssaker som advokat er det helt avgjørende at man forstår hvilken påkjenning dette medfører for både foreldre og barn. Barnevernssaker starter gjerne med at barnevernet får inn en bekymringsmelding og herved starter en grundig undersøkelse, noe som kan oppleves både krenkende og belastende for familien.

Les mer
Advokat som bistår med barnefordeling

I tvister som gjelder barnefordelinger det viktig at man som advokat holder hodet kaldt og aldri glemmer det viktigste; at utfallet skal være til barnas beste. Her vil vi alltid oppfordre våre klienter til å se bort fra egne følelser og heller vende fokus mot hva som er den mest optimale løsningen for barna. 

Les mer
Advokat i hjertet av Alta

Det kan være mange grunner til at en behøver hjelp fra en advokat, men ofte betyr det at man står i en vanskelig situasjon som krever spesialkompetanse, ikke bare faglig, men også på det menneskelige plan. Når du kommer til oss kan du være trygg på at din advokat er på din side og alltid vil gjøre sitt ytterste for å løse problemet på best mulig måte for deg. 

Trenger du konsultasjon?

Vi har åpent mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 16:00

Ønsker du en konsultasjon?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ønsker du en konsultasjon?