Eiendomsadvokat i Alta

HjemAktuelt
Eiendomsadvokat i Alta

Leter du etter en profesjonell eiendomsadvokat i Alta?

Advokatselskapet Hoaas har erfaring fra kjøp og salg, eiendomsoverdragelse, arealplanlegging, seksjonering, eiendomstvister, kontraktsoppsett, husleietvister og hevd og servitutter. 

Eiendomsrett kan være krevende da lovverket er komplisert, men med en dedikert eiendomsadvokat er du sikret at dine interesser vil bli kjempet for.Mange venter gjerne i det lengste med å kontakte å kontakte en eiendomsadvokat da de er redde for skyhøye advokatsalærer, men det mange ikke vet er at forsikringen ofte dekker disse kostnadene. Advokatselskapet Hoaas i Alta tilstreber å kunne tilby konkurransedyktige priser, og selv om salæret i hovedsak baseres på antall arbeidstimer vil det kunne variere i forhold til oppdragets art og vanskelighetsgrad. 

Som eiendomsadvokat er alle oppdrag like viktige og gjennom en god personlig dialog med våre klienter, bestreber vi oss på å finne de beste mulige løsninger. Engasjement og integritet er nøkkelbegreper for et godt resultat, og vi vil alltid jobbe for at våre klienter oppnår de beste løsningene. 

I tillegg til saker om fast eiendom tilbyr vi også juridisk bistand og rådgivning i saker om skilsmisser, arv, tvister om barn, arbeidstvister og kontraktsforhold. Når man behøver en advokat betyr det ofte at man står i en vanskelig situasjon, og derfor har vi ikke bare fokus på det rettslige, men også på de mellommenneskelige relasjoner. 

Har du spørsmål om våre juridiske tjenester eller ønsker du en eiendomsadvokat til å kjempe din sak i Alta, er du hjertelig velkommen til å ringe oss på +47 959 97 556 for en uforpliktende samtale. 

Trenger du konsultasjon?

Vi har åpent mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 16:00

Ønsker du en konsultasjon?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ønsker du en konsultasjon?